Gesponsord door:
Terug Naar overzicht

Prikkelbare darmsyndroom: nieuwste inzichten op vlak van pre-, pro-, postbiotica & fytotherapie (Antwerpen)

door ir. Angélique De Beule

Dit voorjaar organiseert Orthokennis op 3 locaties in België een informatief avondseminar. Ir. Angélique De Beule praat u tijdens dit seminar bij over de nieuwste inzichten op vlak van pre-, pro-, postbiotica, fytotherapie en vetzuren bij prikkelbare darmsyndroom. Het avondseminar is geheel kosteloos.

Locaties en data

  • di 9 mei – Antwerpen (voor meer info klik hier)
  • di 23 mei – Hasselt (voor meer info klik hier)
  • di 6 juni – Gent (voor meer info klik hier)

Voor wie?
Het avondseminar is bedoeld voor therapeuten en artsen die al enige ervaring hebben op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Antwerpen. Als u hetzelfde seminar liever volgt in Hasselt klikt u hier en voor Gent klikt u hier.

di 9 mei 2023
18:45 - 22:00
Antwerpen
ir. Angélique De Beule
€0,00 - Incl. BTW
Aanmelden
Omschrijving

Ir. Angélique De Beule bespreekt de nieuwste inzichten op het vlak van de 3P’s (pre-, pro- en postbiotica) bij prikkelbare darmsyndroom. Er wordt besproken hoe u dit synergetisch kunt inzetten ter ondersteuning van de darmmotiliteit en andere specifieke klachten. Het steeds meer opkomende onderwerp 'postbiotica’ en haar brede toepassingsgebied zal verder worden uitgediept. Ook zal het belang en de synergetische werking van vetzuren, enzymen en fytotherapie ter ondersteuning van PDS worden toegelicht. Angélique vertaalt deze nieuwste inzichten naar bruikbare tools voor bij u in de praktijk.

Praktische informatie
Het seminar wordt gehouden op dinsdagavond 9 mei van 18:45 - 22:00 uur in het Van der Valk hotel in Antwerpen. Vanaf 18:45 uur staat er een hapje en drankje voor u klaar in het restaurant (let op: het programma is vervroegd naar 18.45 uur i.p.v. 19.00 uur). Om 19:30 uur start de lezing.

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor therapeuten en artsen die al enige ervaring hebben op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan want vol = vol.

NB: via de pagina waarop u zich nu bevindt kunt u zich aanmelden om aanwezig te zijn in Antwerpen. Als u hetzelfde avondseminar liever volgt in Hasselt klikt u hier en voor Gent klikt u hier.

Programma

18.45-19.30u Ontvangst met hapje en drankje in het restaurant
(let op: programma is vervroegd naar 18.45u i.p.v. 19.00u)
19.30-20.30u Lezing
20.30-20.50u Pauze 
20.50-22.00u Lezing

Docent

Angelique de BeuleIr. Angélique De Beule is afgestudeerd als Industrieel ingenieur biochemie aan KAHO St-Lieven in Gent. Ze is gepassioneerd door alles wat met voeding en biochemie te maken heeft. Sinds 2014 heeft ze de orthomoleculaire-biochemische fakkel overgenomen van Walter Faché, grondlegger van de orthomoleculaire geneeskunde in België. Ze is directrice en hoofddocent bij BIOK-center in België.

 

Routebeschrijving

Adres

Van der Valk Antwerpen - Business Center
Luitenant Lippenslaan 66
2140 Antwerpen
België

Parkeren

U kunt gratis op het terrein van het Van der Valk parkeren. 

Openbaar vervoer:

Vanaf Antwerpen Centraal Station:

  • Station uitlopen richting bus- en tramhaltes aan de andere kant van het Astridplein
  • Tram 24 richting Silsburg Borgerhout nemen
  • Rijden tot aan halte Joe English - Collegelaan
  • Joe Englishstraat nemen, op het einde van de straat bevindt zich het hotel

Vanaf Antwerpen Berchem Station

  • Uitgang nemen aan perron 11 in plaats van de hoofdingang
  • Vanuit Berchem is de verbinding vlotter via een taxi
  • Taxistaanplaats bevindt zich aan de linkerzijde van de uitgang