Gesponsord door:
Terug Naar overzicht

(VOL) Online clinic Allergie: achtergronden en orthomoleculaire behandeling

door Olivia Krom
DEZE CLINIC IS VOL, U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN!
 
Tijdens deze clinic zal orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundige Olivia Krom uitleg geven over wat een allergie is, welke soorten allergieën er zijn. Ook zal het ontstaan van een allergie, de rol van de darmen en immunologie aanbod komen. Zij zal ingaan op relevante orthomoleculaire oplossingen en voedingsadviezen waarbij leefstijltips ook worden meegenomen. En natuurlijk worden er interessante casussen besproken ter verduidelijking van de lesstof.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten (en artsen) die meer ervaring willen opdoen met orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Deze clinic wordt eenmalig kosteloos aangeboden.

 

 

 

 

Accreditatie is aangevraagd bij KTNO (VBAG, FAGT, LVNG, BATC,VIV), NWP, NVVM, MBOG, VNT, AVIG, SCN, NOAG, FAGT, NVKH.
vr 26 feb 2021
09:30 - 12:00
Online via Zoom
Olivia Krom
€0,00 - ex. btw
Aanmelden
Omschrijving

Het aantal mensen met een allergie stijgt wereldwijd. Zo uitte het WHO al meerdere keren haar zorg over de toename van het aantal kinderen met allergieën en astma als gevolg van stikstof, fijnstof en chemicaliën. Meestal wordt dan IgE gemedieerde allergie bedoeld, maar in geval van voedselallergie bij volwassenen spelen IgG antistoffen (IgG1 en IgG4) ook een rol.

Tijdens deze clinic zal orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundige Olivia Krom uitleg geven over wat een allergie is, welke soorten allergieën er zijn. Ook zal het ontstaan van een allergie, de rol van de darmen en immunologie aanbod komen. Zij zal ingaan op relevante orthomoleculaire oplossingen en voedingsadviezen waarbij leefstijltips ook worden meegenomen. En natuurlijk worden er interessante casussen besproken ter verduidelijking van de lesstof.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten (en artsen) die meer ervaring willen opdoen met orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Certificaat
Na het volgen van deze clinic krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Programma

Programma:

- Inleiding
- Algemene immunologie/ allergie (type antistoffen, functie en pathologie)
- Rol van darmen en microbioom
- Orthomoleculaire therapie bij allergieën
- Vragenronde
- Afsluiting

Docent

Olivia Krom is orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Zij heeft al een aantal jaren een eigen praktijk en is werkzaam voor stichting Orthokennis.

Routebeschrijving

Deze clinic wordt online gevolgd. U ontvangt vooraf een link voor deelname.