Gesponsord door:
Terug Naar overzicht

(Geannuleerd) Alzheimer, dichterbij dan u denkt

door dhr. Jan Blaauw

Geannuleerd. Tijdens deze clinic neemt Jan Blaauw u mee in de achterliggende oorzaken en pathofysiologie van de ziekte van Alzheimer en de differentiatie met andere vormen van dementie. De orthomoleculaire ondersteuning van Alzheimer wordt uitgebreid besproken.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die al enige ervaring hebben met de orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

 

Deze clinic is geannuleerd en wordt in 2021 ingehaald. Het clinicprogramma voor 2021 wordt in oktober bekend gemaakt. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze clinics en cursussen. 

Geaccrediteerd door KTNO K10706 (VBAG, FAGT, LVNG, BATC,VIV), NWP 3 punten, NVVM. In aanvraag bij: MBOG, VNT, AVIG, SCN, NOAG, FAGT.
vr 26 jun 2020
09:00 - 17:00
Breukelen
dhr. Jan Blaauw
€75,00 - ex. btw
Aanmelden
Omschrijving

Het aantal mensen met dementie is door de vergrijzing vervijfvoudigd. Dit aantal zal de komende 25 jaar verdubbelen tot meer dan een half miljoen mensen in Nederland.

Tijdens deze clinic neemt Jan Blaauw u mee in de achterliggende oorzaken en pathofysiologie van de ziekte van Alzheimer en de differentiatie met andere vormen van dementie. De orthomoleculaire ondersteuning van Alzheimer wordt uitgebreid besproken.

De meest recente onderzoeken op het gebied van preventie en orthomoleculaire ondersteuning komen uitgebreid aan bod. Tot slot wordt er dieper ingegaan op casuïstiek uit zijn praktijk, en preventie en ondersteuning met leefstijladviezen en orthomoleculaire geneeskunde.

Deze clinic is bedoeld voor therapeuten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Certificaat
Na het volgen van deze clinic krijgt u een certificaat per post toegestuurd.

Programma

Programma:

09:00 – 09:30 Ontvangst, koffie en thee
09:30 Aanvang
09:30 – 11:00 Pathofysiologie ziekte van Alzheimer
11:00 – 11:15 Pauze (koffie en thee)
11:15 – 12:30 Wetenschappelijke studies preventie en ondersteuning
12.30 – 13:30 Pauze (uitgebreid lunchbuffet is bij de prijs inbegrepen)
13:30 – 15:15 Orthomoleculaire behandeling en leefstijladviezen
15:15 – 17:00 Casuïstiek en effectief toepassen in de eigen praktijk
17:00 Afsluiting

Docent

Jan Blaauw is orthomoleculair therapeut met een eigen praktijk in Nijmegen, tevens oprichter en hoofddocent van opleidingsinstituut Ortho Linea. Hij heeft zijn opleiding onder andere genoten bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal en bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie. Daar is hij later ook als docent actief geweest. 

Routebeschrijving
Adres
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK  Breukelen
 
Met de auto vanaf Amsterdam
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Breukelerwaard. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag. Sla gelijk rechtsaf richting Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Met de auto vanaf Utrecht
Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht - Amsterdam), bij afslag nummer 5. Neem op de rotonde de 2e afslag en sla vervolgens gelijk rechtsaf richting de Stationsweg. U heeft de bestemming bereikt.
 
Openbaar vervoer
Van der Valk Hotel Breukelen is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. Wanneer u uitstapt op station Breukelen, is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel. U ziet het hotel al liggen.
 
Parkeren
U kunt op het terrein van Van der Valk Hotel Breukelen parkeren en krijgt bij vertrek een uitrijkaart.