Gesponsord door:
Terug Naar overzicht

Nieuw webtalk: Astaxanthine, de oerbeschermer

30-09-2022

Leer in 30 minuten alles over de superantioxidant astaxanthine! Deze bijzondere stof, afkomstig van de rode alg, is maar liefst 6000 maal krachtiger dan vitamine C. Doordat het zowel in vet als water oplosbaar is, is het werkzaam in álle weefsels. Astaxanthine is bij uitstek een anti-aging-middel. Het gaat effectief veroudering tegen van hersenen, ogen en huid. Astaxanthine kan zowel preventief als therapeutisch worden ingezet bij onder andere staar, oogklachten door beeldschermgebruik, rimpelvorming en alzheimer.

In deze gratis webtalk praat orthomoleculair kPNI-therapeut Casper Beukema u helemaal bij over deze bijzonder stof. Casper gaat uitgebreid in op de werkingsmechanismen van astaxanthine, en ook de kwaliteitsaspecten en dosering komen aan bod.

Tijdens de webtalk heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat-functie. Er zit een team van adviseurs klaar om deze vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

Bent u niet in de gelegenheid de webtalk op een van de genoemde data bij te wonen? Meld u dan toch aan en ontvang automatisch een terugkijklink waarmee u de webtalk op elk gewenst moment kunt terugkijken. De terugkijklink is 4 weken geldig en wordt na de uitzending verstuurd.

Bekijk de beschikbare data en meld u aan.

Meld u hier aan voor de webtalk >>>