Gesponsord door:
Terug Naar overzicht

Stichting Orthokennis heeft een nieuwe website!

01-11-2014

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Stichting Orthokennis. Het doel van deze website is om onze informatie en kennis over (orthomoleculaire) voedingssupplementen, gezondheid en welzijn te delen. De website is voornamelijk bedoeld voor beroepsbeoefenaars in de (complementaire) gezondheidszorg, maar iedereen is welkom om kennis op te doen. Wij hopen met de informatie die wij verstrekken vele mensen te kunnen helpen gezond te worden of te blijven.
 
Wat is er nieuw?
De site is niet alleen mooier geworden, maar ook veel functioneler. Bovendien is hij uitgebreid met veel meer informatie over orthomoleculaire voedingssupplementen en hoe deze ingezet kunnen worden in de complementaire praktijk. Makkelijk zoeken en artikelen goed kunnen lezen, hebben centraal gestaan in het ontwerp. Ook worden de artikelen extra verduidelijkt door heldere illustraties en andere figuren. Daarnaast is het een stuk makkelijker om artikelen zelf te printen, zodat u ze rustig op papier kunt lezen. En als u iets interessants heeft gelezen of u gaat naar een clinic, dan kunt u dat heel eenvoudig delen met uw collega-therapeuten via e-mail of social media (kennis helpen delen).
 
Zie hieronder een verdere uitleg van de verschillende functies en hoe u deze kunt gebruiken.
 
Clinics
Op de homepagina worden de eerstkomende 3 clinics getoond die door stichting OrthoKennis worden georganiseerd. U kunt op de link ‘Alle clinics’ klikken om een overzicht te zien van alle clinics die gepland staan. Als u op de knop ‘Meer info’ klikt, krijgt u meer informatie te zien over de desbetreffende clinic, waaronder meer informatie over het onderwerp, de docent, het programma, de accreditaties, de prijs en de routebeschrijving. Rechtsboven vindt u de knop ‘Aanmelden’. Vul de gegevens in die van u gevraagd worden en klik op ‘Verstuur’. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail en binnen enkele dagen de factuur per post. Na afloop van de clinic ontvangt u een certificaat van deelname per post.

Als u meerdere mensen wilt aanmelden, kunt u het aantal extra participanten selecteren. U ontvangt in dat geval één factuur voor het aantal deelnemers dat u aanmeldt. (Dus als u bijvoorbeeld twee extra participanten aanmeldt en de clinic kost € 75,- dan ontvangt u één factuur voor € 225,-.) U dient wel te beschikken over alle benodigde informatie om hen te kunnen aanmelden. Als u hier niet over beschikt, óf indien u liever afzonderlijke facturen ontvangt, dienen zij zich persoonlijk aan te melden.

Artikelen
Op de homepagina ziet u twee recente artikelen van stichting OrthoKennis. Klik op de knop ‘Lees meer’ om het artikel te lezen. Klik op ‘Alle artikelen’ om een overzicht te zien van alle onderwerpen waarover stichting OrthoKennis artikelen heeft gepubliceerd. Wanneer u op een onderwerp klikt (bijvoorbeeld ‘Pijn’) dan ziet u daaronder een overzicht verschijnen van de artikelen die daaraan zijn gekoppeld (vaak over specifieke nutriënten, zoals bijvoorbeeld ‘palmitoylethanolamide’ en ‘groenlipmosselextract’). Ook ziet u in dit overzicht gelijk al de inhoudsopgave van de artikelen, zodat u zich een beeld kunt vormen waar het artikel over gaat. U kunt rechtstreeks naar een specifiek deel van het artikel springen door op zo’n hoofdstuk te klikken. Deze inhoudsopgave staat ook altijd links bovenaan de pagina van het artikel zelf, wat snelle en overzichtelijke navigatie mogelijk maakt.

Nutriënten-index
De nutriënten-index biedt een overzicht van de monografieën van veel belangrijke nutriënten, met specialistische en technische informatie over indicaties, contra-indicaties, interacties, veiligheid en therapeutische doseringen. Indien van toepassing wordt er op zo’n nutriëntenpagina ook verwezen naar andere verwante nutriënten of artikelen van stichting OrthoKennis, die inhoudelijk nog veel dieper ingaan op het nutriënt.

Indicatie-index
Als u specifiek wilt weten welke nutriënten u zou kunnen overwegen om in te zetten bij een bepaalde klacht, aandoening of ziekte of een specifiek lichaamsdeel of orgaan, dan zoekt u via de indicatie-index. Typ de indicatie die u zoekt in de speciale zoekbalk en de resultaten worden direct getoond. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met alle mogelijke synoniemen of alternatieve bewoordingen. Aan de indicaties zijn de monografieën van nutriënten gekoppeld, die u kunt lezen door erop te klikken.

Zoeken
Op de homepagina en rechts bovenaan elke andere pagina kunt u razendsnel de hele site doorzoeken. De zoekresultaten worden direct getoond terwijl u typt. Als u teveel zoekresultaten krijgt, kunt u selecteren of u al dan niet op zoek bent naar indicaties, nutriënten, artikelen of juist bijvoorbeeld clinics of producten (uitvinken wat u niet getoond wilt hebben).

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor de nieuwsbrief van stichting OrthoKennis en u ontvangt regelmatig (niet overmatig) een e-mail met de recente ontwikkelingen, publicaties, nieuwswaardigheden en de aankomende clinics van stichting OrthoKennis. U kunt zich uiteraard ook altijd weer heel eenvoudig afmelden. Volg @orthokennis op Twitter om als allereerste het allerlaatste nieuws te vernemen. U wordt niet alleen gewezen op nieuws en nieuwe publicaties van stichting OrthoKennis zelf, maar ook op wetenschappelijke publicaties en nieuwswaardigheden van betrouwbare bronnen op het gebied van complementaire gezondheidszorg in het algemeen.

Delen via Twitter, Facebook, LinkedIn of e-mail
Heeft u iets interessants gelezen of heeft u zich aangemeld voor een bepaalde clinic en wilt u dit delen met uw collegatherapeuten? Dat kan heel eenvoudig via Twitter, Facebook, Linkedin of e-mail.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan 075 6408180 of stuur een e-mail naar info@orthokennis.nl.